Insnöad?

Äntligen, sa jag
Du e dum i huvudet, sa gubben

Jag har nog snöat in helt på julen nu ;)




Årets glögg? !

Eftersom jag är en sån sockergris var jag helt enkelt tvungen att prova när det kom en glögg med smak av delikatoboll. Visst var den god men inget går upp mot en riktig delikatoboll ;)




Träna träna...

Idag har jag träningsvärk. Lite sådär lagom så att man känner att man har gjort något utöver det vanliga men inte så mycket så att man stönar av smärta så fort man rör sig. Igår var jag nämligen på gymmet!! För första gången på typ hundra år. Körde 20 minuter crosstrainer och sedan olika maskiner.

Jag har tänkt börja träna hur många gånger som helst, men det är ju så förbannat svårt att få ändan ur vagnen och ta sig dit, men nu hängde jag på min svägerska och det gör det lättare att komma iväg. En annan anledning är att det är dags att lämna in kvitton på jobbet för att få tillbaka pengar för gymkort och liknande och då kände jag att det var dags att ta tag i mig själv. Så nu jäklar ska här tränas ;)

Helgplaner

Jag älskar att göra listor med saker som ska göras. Känner mig så duktig när jag kan stryka saker från listan som är klara. Så nu sitter jag här och skriver dagens lista i skenet av tända ljus. Vi har inga planer för helgen så det blir lugnt och skönt. Grannen har börjat elda i sin badtunna i trädgården, nädå jag är inte alls avis ;)




Teknikprylen!!

Äntligen har min nya telefon kommit. Tidigare hade jag en liten HTC med betoning på LITEN. Så när jag nu sitter här med en Samsung Galaxy s4 så känns det som att ha en läsplatta nästan ;)
Så nu ska jag bara börja lära mig alla små tricks man kan hitta på med den. Bla blogga hade jag tänkt.

Så välkomna tillbaka och förbered er på att det nog blir mycket jul tema den närmsta tiden.




RSS 2.0